SAÜde kupa sevinci


Sakarya Üniversitesi’nde, Cumhuriyet Kupası’nda başarılı olan sporculara kupa ve madalya verildi.
Sakarya Üniversitesi’nde (SAÜ ) ekim ayı içinde yapılan “Cumhuriyet Kupası” Müsabakaları’nın ödül töreni, dereceye giren tüm öğrenciler ve çalışanların katılımıyla yapıldı. Sınavlar öncesi ödüllerine kavuşan öğrenci ve çalışanların mutluluğu görülmeye değerdi. Ödüller spor müdürlüğü ve çalışanları tarafından takdim edildi.
Raketler sevinçli: Bayanlar Masa Tenisi’nde Dilek Çelik,  Fatma Kaldık başarılı olmuştu. Masa Tenisi erkeklerde Fikri Kızıldağ, Hasan Hüseyin, Mücahit Duran ödül aldı.
Manuel takımı SAÜ’de futbol ikincisi oldu. Futbolda şampiyon Afrika Kartalları bir hayli mutluydu. Topçu Kafalar Takımı 3ncülüğü Makine United Takımı’na kaptırdı.
 Dereceye giren sporculara, spor servisi çalışanı Hacer Aydın ödüllerini verdi Tesis sorumlusu Nurettin Kurtuldu, dereceye giren sporculara ödüllerini takdim etti. Satrançta başarılı olan Mustafa Çağan, Hasan Özdemir, Ozan Alışar madalyalarını spor servisi sorumlusu Barış İlbalkan’dan aldılar. Spor servisi çalışanı Ertuğrul Baki Dal, dereceye giren sporculara ödüllerini verdi. SKS Spor Müdürü Recep Ece, şampiyon takıma hediyelerini verdi. Amerikan Bilardo’da başarılı olan Nihat Öztunç, Mustafa Kahraman ve Erol Karadaş ödülünü aldı. 3 Top Bilardo’da Mazlum Balçık ve Mehmet Altın ödül aldı. Dartta derece yapan Alper Hakkı Bayraktar ve Oğuzhan Mesta ödüllerini aldılar. Sokak basketbolunda Yusuf Eşiyok, Ahmet Barış Dur ve Ozan Kural derece yaparken, Basket Atışları’nda Ramazan Ateş, Eşref Furkan Tepe ve Yaşar Kaplan başarılı olup ödül aldılar.
Tavlada Hasan Hüseyin Gülek, Yeliz Yıldız ve Furkan Kocayıldız rakip tanımamıştı

Yorum Gönder

0 Yorumlar