Raketler sevindirdi


Raketler sevindirdi
Türkiye Tenis Federasyonu’nun 2014 faaliyet programında yer alan 12 yaş hafta sonu tenis turnuvası, geçtiğimiz hafta sonu Sakarya Tenis Akademisi Kortları’nda yapıldı.
Türkiye’nin dört bir yanından sporcuların katıldığı 12 Yaş Haftasonu Tenis Turnuvası, ilimizde düzenlendi. Türkiye’nin dört bir köşesinden 90 sporcunun katıldığı turnuva büyük heyecana sahne olurken, bir yandan tatlı bir rekabet yaşayan genç tenisçiler, bir yandan da 2 gün süren keyifli bir deneyim yaşadılar.
Turnuvanın başhakemliğini İzmit Bölgesi’nden Oğuz Azkara yaparken, Sakarya Tenis Akademisi’nden 12 sporcu müsabakalarda başarıyla mücadele etti. STA Akademi Direktörü ve Baş Antrenörü Erhan Baylan, “2 sporcumuz birincilik, 3 sporcumuz ikincilik elde etti” dedi.

 STA Baş Direktörü Baylan; “Buradan anne ve babalara seslenmek istiyorum. Çocuklarınızı hafta sonu yaptığımız tenis kortlarına getirmelerini ve onlar da bizdeki kaliteli eğitimi alarak, en kısa zamanda onları bir kere müsabık oyuncu yapacağımıza inancımız tamdır” dedi. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar