MHP'den Darıçayırı çıkarması


MHP'den Darıçayırı çıkarması
Milliyetçi Hareket Partisi Karasu İlçe Başkanı Ekrem Yiğit, Belediye Meclis Üyesi Fatih Şentürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri Darıçayırı beldesini ziyaret etti. Cuma namazı çıkışı vatandaşlarla sohbet eden Yiğit Büyükşehir'in yeni mahalle olan beldelere hiçbir şekilde hizmet götürmediğini söyledi.
 Büyükşehir nerede
Cuma namazının ardından vatandaşlarla bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi Karasu İlçe Başkanı Ekrem Yiğit, "Büyükşehir geldiği günden beri yeni mahalle olan köy ve beldelerimize hiçbir hizmette bulunamamıştır. Vatandaşlar İl Özel İdaresi ve belde belediyeleri varken çok daha iyi hizmet alıyordu. Şimdi seçimden sonra çivi bile çakılmıyor" dedi.
İktidar nerede
"Seçim öncesinde iktidar belediyesi olmanın avantajının kullanılacağı söylenerek vatandaşlar aldatıldı"diyen Ekrem Yiğit, "İktidarın nimetlerinin Karasu'ya akacağını söyleyenler şimdi nerede? Vatandaşlarımızı aldatıp kandırmaktan başka ne yaptılar? Vatandaşlarımız iktidarın hangi nimetinden faydalandı? Kimsenin vatandaşı mağdur etmeye hakkı yok" diye konuştu.
Zihniyet sorunu var

Yerel yönetimlerin partiden önce zihniyetle alakalı olduğunu söyleyen Ekrem Yiğit, "Yöneticilik particilikten önce vatandaşın çıkarını düşünmeyi gerektirir. En öne vatandaşın çıkarlarını koymak lazım. Parti çıkarlarını ikinci sıraya şahsi çıkarları ise son sıraya almak lazım. Ancak maalesef bizde tam tersi bir durum var. Kişisel menfaatler her şeyin üstünde tutuluyor" ifadelerini kullandı.  

Yorum Gönder

0 Yorumlar