Lider nefes almıyor


Yıllar sonra yeniden Hacımercanspor’un başkanlığına gelen ve geldiği günden itibaren de yaptığı çalışmalarıyla kulübü eski gücüne kavuşturan Metin Mercan, “Durmak yok, yola devam” dedi.
Namağlup
Geçtiğimiz sezon 2nci Amatör Küme’den namağlup çıkan ve bu sezon da 1nci Amatör Küme C Grubu’nda liderlik koltuğunu kimseye kaptırmayan Hacımercanspor, şampiyonluk havasına girdi. Bordo-Mavili Kulübün Başkanı Metin Mercan ile şahlanan Hacımercanspor’un 2nci Amatör Lig ve 1nci Amatör Lig’de bugüne kadar tek bir yenilgi almaması ise dikkatlerden kaçmıyor.
Üst üste
Metin Mercan ile üst üste ikinci şampiyonluğuna hazırlanan Hacımercanspor, bu sezon yaptığı 7 maçın 6’sını kazandı, birinde ise berabere kaldı. Topladığı 16 puan ile C Grubu’nun lideri olan Bordo-Mavili ekibin Başkanı Metin Mercan, geçtiğimiz hafta deplasmanda yaptıkları Yeşilyurt Belde maçındaki  ilgiden dolayı Yeşilyurt Beldespor Yönetimi’ne, taraftarına ve futbolcularına teşekkür etti.
Fair-Play
Yarın Sapanca’da saat 13.30’da Geyvespor ile önemli bir maça çıkacaklarını söyleyen Mercan, “Biz önce dostluğu ve kardeşliği ön planda tutuyoruz. Kazanmayı ikinci planda bıraktık. Bu yüzden biz şampiyonluktan çok Fair-Play ödülüne talibiz. Bunun gereğini de yapıyoruz. Yarınki konuğumuz Geyvespor. Futbolun güzelliklerini bu maçta hem yaşayacağız, hem de yaşatacağız” dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar