Kazanmayı unuttular


Sakarya 1. Amatör Lig B Grubu’nda As Arifiyespor, Çamlıca Beldespor’u 3-1 yendi
Kazanmayı unuttular
Çamlıca Beldespor 9 puanda kalırken, As Arifiyespor puanını 20’ye çıkardı. Hendek Çamlıca Stadı’nda oynanan maçtaki futbol, goller ve pozisyonlar seyircilere zevk verdi.
Güzel bir pazar günü, güzel bir havada sayısız gol fırsatlarından yararlanamayan Çamlıca Belde‘nin ileri uç oyuncuları, seyircilere saç-baş yoldurttu. Müsabakada ilk yarıya hakim taraf Çamlıca Beldespor oldu.
Bu atakların birinde As Arifiye ceza sahasına gelen topa kafa vuran Çağlar Olgaç direğe takıldı. Direkten dönen top ani kontratağa dönüştü. Maçın ilk golü 23. dakikada As Arifiyespor’lu Ali Osman’ın ayağından geldi. İlk yarı 1-0 Arifiye temsilcisinin üstünlüğü ile sona erdi.
Müsabakanın 49. dakikasında taç atışından kaleye gelen topu kaleci Murat uzaklaştıramayınca, As Arifiye’li Muhammet Ali topu kaptı. Korner çizgisi civarında kaleci Murat bu oyuncuyu yere düşürünce, kazanılan penaltıyı yine aynı oyuncu düzgün bir vuruşla  51. dakikada  durumu 2-0’a getirdi.
Çamlıca Belde bu gole 68. dakikada Serkan ile karşılık verdi  2-1. Neredeyse tek kale oynayan ve yoğun baskısını devam ettiren Çamlıca Belde, zaman zaman defansında açıklar verdi. Bu kontrataklardaki tehlikeleri kaleci Murat başarılı çıkışları ile önlemeyi bildi.
Ev sahibi istediği gole ulaşamayınca, maçın uzatma dakikalarında 90+2’de yine bir kontratakta As Arifiye’li Ercan sonucu belirleyen golü attı ve durum 3-1 oldu. Maç bu skorla sona erdi.
Orta Hakem Gökhan Tezgel ve yardımcıları Enes Can Orhan ile Erkan Sülün’ün isabetli kararları olumluydu. Hakemlerin oyuncularla kurduğu diyaloglar, maça hakimiyetleri, yapıcı tavırları ve maça çok iyi konsantre olmaları dikkat çekiciydi.
 Maç sonunda Çamlıca Lokantası sponsorluğunda oyuncular ve yönetim hep birlikte yemek yediler.  Her iki takımın yöneticileri maçı bir arada seyrettiler. Ayrıca stada gelen ev sahibi ve rakip takımın seyircileri aynı tribünde dostça takımları adına destek verdiler.
Çamlıca Belde : 1 As Arifiye : 3
Saha: Hendek Çamlıca
Hakemler : Gökhan Tezgel, Enes Can Orhan  , Erkan Sülün
Çamlıca Belde :  Murat** , Bülent **, Oğulcan   **Tolga **, Gökhan *(Dk. 35 Aytaç*)  , Serkan**, Emre **, Yusuf **, Çağlar *, Osman **Erhan**
Antrenör:  Yılmaz Yavuz
As Arifiyespor : Emrehan**, Ercan **(Dk.61 Onur*) ,  Caner***,  Ömer**, Tolga***,  Ali Osman **,(Dk. 54 Muhammed*) , Atakan***, Ercan***, Furkan***,   Muhammet Ali***, Emre***
Antrenör: Abdullah İleli

Goller: Dk. 23 Ali Osman, Dk. 51 Pen. Murat, Dk. 90+2 Ercan (As Arifiyespor) , Dk. 68 Serkan (Çamıca Belde)

Yorum Gönder

0 Yorumlar