Karadenizde boğuldular


Ferizli Karadenizspor, Çamlıca Beldespor’u 4-1 yendi.
Sakarya 1. Amatör Lig B Grubu’nda eski Sakaryaspor’lu futbolcu Maradona Kazım’ın (Korur) takımı olan Ferizli Karadenizspor, Çamlıca Beldespor’u evinde 4-1 yendi.  Bu sonuçla Çamlıca Beldespor 9 puanda kalırken, Ferizli Karadeniz  puanını 21’e çıkardı.
Ferizli Stadı’nda güzel bir havada oynanan maçta oynanan futbol, goller ve pozisyonlar seyircilere zevk verdi. Müsabakanın ilk golü 13. dakikada Ferizli Karadenizspor’lu Zeki’nin ayağından geldi. 19. dakikada Ali Rıza, skoru 2-0’a getirdi. 34. dakikada Abdülbaki ile 3ncü golü bulan Ferizli Karadeniz, ilk yarıyı bu skorla kapattı  3-0.
İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Çamlıca Belde oldu. Ferizli Karadeniz  kalesini adeta ablukaya alan ve neredeyse tek kale oynayan Çamlıca Belde, aradığı gole ancak 72. dakikada Ömer Faruk ile ulaşabildi 3-1.
Bu arada ani gelişen bir kontratakta ceza sahasına inen topu kaleci Murat, yumrukla orta sahaya kadar gönderdi. Havadan gelen topa Ferizli Karadeniz’in liberosu Osman, aynı yerden gelişine sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturunca, taraflı-tarafsız herkesin alkışını aldı 4-1.  Maç da bu skorla sona erdi.
 Yılmaz Yavuz önderliğindeki Çamlıca Beldespor Murat, Bülent, Oğulcan, Tolga, Gökhan, Ensar (Y.Emre), Emre, Ömer (Dursun) , Çağlar, Yusuf ve Erhan‘dan oluşan kadro ile Ferizli’den üzgün döndü.
Ferizli Karadenizspor maçta Y.Emre, Muammer, Salih, Emrah, Osman, Furkan, Semih, Abdullah, Ali Rıza, Abdülbaki (Fatih) ve Zeki’den (Nahit) oluşan kadro ile çıktı.
 Orta Hakem Tayfun Topuzayak ve yardımcıları Bahadır Bölükbaşı ile Furkan Kocayıldız‘ın oyuncularla kurduğu diyaloglar, maça hakimiyetleri, yapıcı tavırları ve isabetli kararları olumluydu. Ayrıca hakemlerin maça çok iyi konsantre olmaları dikkat çekiciydi.
  Her iki takımın yöneticileri maçı bir arada seyrettiler.
 Çamlıca Beldespor’un yetenekli sporcusu Çağlar Olgaç

  Stada gelen ev sahibi ve rakip takımın seyircileri, aynı tribünde dostça takımları adına destek verdiler. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar