İnandık ve başardık


Sakaryaspor kazanıyor tribünler her geçen hafta biraz daha doluyor 
Bu coşku ve bu ilgi hiçbir ligde görülmüyor ve yaşanmıyor
Hiçbir zaman umudunu kaybetmeyen taraftarlar zirveyi gördü
İnandık ve başardık
Sakaryaspor, uzun bir aradan sonra ilk kez puan sıralamasında ilk ikinin içerisinde yer aldı. Sezona kötü başlangıç yapan, ancak umudunu kaybetmeden taraftarına verdiği sözü yerine getirmeye çalışan futbolcular, Balçova engelini savaşarak aştılar.
Muhteşemdi
Ankara Demir maçında kıvılcımı yakan, Silivri maçında alevlendiren ve Ayvalıkgücü maçında sesini dünyaya duyuran taraftarlar, önceki gün oynanan Balçova Yaşamspor maçında tam bir taraftarlık örneği sergilediler. Atatürk Stadı’nı dolduran taraftarlar, alınan sonuca nasıl etki ettiğini de Türk futbol kamuoyunun önüne serdi.
Boş tribünler
Süper Lig, 1nci, 2nci ve 3ncü liglerdeki tüm takımlar neredeyse maçlarını boş tribünlere oynarken, sözde şampiyonluk yarışı içerisinde olan ve Sakaryaspor deplasmanına tek bir taraftarı dahi gelmeyen Balçova Yaşamspor’u da taraftarının gücüyle geçen Sakaryaspor’da artık ilk ikide olmanın heyecanı yaşanıyor.
Minik yürekler: Sakaryaspor maç kazandıkça tribünler dolmaya başladı. Her geçen gün artan taraftar sayısına özellikle bayanların ilgi göstermesi heyecan veriyor. Küçük çocuklar ise, Sakaryaspor sevdasıyla  Atatürk Stadı’na koşuyorlar.
 Hatıra fotoğrafı: Balçova Yaşamspor maçındaki futbol ve alınan sonuç, tüm Sakarya’yı etkilerken, maçı izleyen küçük çocuklar da futbolcularla fotoğraf çektirmeye başladılar bile. Taraftarlar şimdiden Erzin maçının hazırlıklarına başladılar bile.
Sinan Kolcu

Yorum Gönder

0 Yorumlar