İlk yarıda işi bitirdi



Maçta ilk gol 15. dakikada Tugay’dan geldi. Fırsatçılığını gösteren Tugay, takımını öne geçiren golü attı 1-0. Golden sonra Çaykışlaspor 3 mutlak pozisyonu dışarı atarken, Kışlaçaysporlu ileri uç futbolcuları gol pozisyonu olabilecek pasları cömertçe harcadılar. İlk yarı 2-0 sona erdi.
İkinci yarıda sinirli hareketler
2nci yarıda futbolcuların sinirli hareketleri göze çarptı. Bir faul pozisyonundan sonra Çaykışlaspor’dan Berkay rakibi ile sert şekilde tartışınca, hakem 2 futbolcuya da sarı kart gösterdi. Bu dakikalar tribünlere yansıdı. Kışlaçayspor taraftarları ile polis arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.
Meşale yakanlar göz altına alındı
Müsabakanın bitiminden sonra polis yetkilileri, maç anında tribünlerde meşale yakan Kışlaçay taraftarlarından bazı gençleri göz altına alarak karakola götürdü. Bu esnada sert tartışmalar yaşandı, her hangi bir olay olmadı. (Suat Beyenal)
Çaykışlaspor: 2-Kışlaçayspor: 0
Saha: Erenler Sentetik
Hakemler: Hasan Kösemen , Aslı Köse , Semih Kahraman
Çaykışlaspor: Fatih ** İlker ** (Tugay*) (Levent**) Ümit *** Can ** Berat *** Sezer ** Ensar ** (Emrah**) Berkay ** Ferhat ** Burak ** Tugay ***
Antrenör: Kadir Şirin
Kışlaçayspor: Doğukan *** Süha * (Cafer**) Erhan ** Emre ** Semih * Cemalettin Şen * Enes * Oğuzhan ** Cemalettin Akın * (Selçuk**) Burak * Atilla *
Antrenör: İbrahim Gökhan Kalender
Goller : Dk. 15 Tugay, Dk. 35 Ensar (Çaykışlaspor)

Yorum Gönder

1 Yorumlar