Başkan Rumeli Tvde




Karasu Belediye Başkanı  Perşembe Günü 13.00 de Rumeli TV’de
Karasu Belediye Başkanı  Mehmet İspiroğlu Rumeli TV‘ye yeni  ve  önemli projeler ile ilgili açıklamalarda bulundu .
Geçtiğimiz günlerde Karasu’ya giden  Rumeli tv “Yaşayan Rumeli” Program yapımcısı Şaban Mergül ve Cengiz Olgaç  burada Karasu Belediye Başkanı  Mehmet İspiroğlu ile bir araya geldiler. Karasu da bu güne kadar  yapılan önemli  hizmetleri anlatan Başkan İspiroğlu, Karasu’ya ve bölgeye çok önemli getirisi olacak iki yeni projeden bahsetti.
Küçükboğaz Deresi mevkiinde yapılan röportajda Başkan Mehmet İspiroğlu şunları söyledi.”  Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar  ben ,ekibim ve tüm belediye çalışanlarımız durmadan yılmadan çalışıyoruz. Amacımız Karasu’yu daha güzel , daha modern ve daha yaşanılır bir yer haline getirmek. Bu çerçevede yaptığımız projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Şu anda üzerinde bulunduğumuz Küçükboğaz Deresi diye bilinen bu bölgeyi  insanlarımızın gelip piknik yapabileceği , balık tutabileceği ve gününü en güzel şekilde geçirebileceği bir longor haline getirdik . Yine bu bölgede Turizm Bakanlığı nın onayladığı bir Karavan Parkı yapacağız . Bu konu ile ilgili Türkiye Karavancılarının Sakarya İl Temsilcisi olan sayın Şaban Mergül den bilgiler alacağız. Bir başka projemiz ise Rehabilitasyon Merkezi Kurulması. Bunda da önemli adımlar attık ve girişimlerimiz başladı. Bildiğiniz gibi Büyükşehir sınırlarına dahil olduktan sonra kıyı şeridimiz de yapılması gereken her şeyi Büyükşehir belediyemiz üstlendi. Öz  Su tesislerinin olduğu yerde güzel  bir çalışma yapılacak  yani dediğimiz gibi çok güzel ve önemli projeleri bir bir hayata geçireceğiz”dedi.
Röportaj esnasında bölgeye balık tutmaya gelen İstanbul’da ikamet eden bir aile ile sohbet edildi. Ailenin hanımı iki yıldır Karasu’ya gelip gittiklerini belirterek en sonunda burada bir ev aldıklarını söyledi. Romatizmal ve sinirsel rahatsızlarına burada çare bulduğunu belirten bayan herkesi karasu’ya davet etti.  
Program 20 Kasım  Perşembe günü saat 13.00  de Rumeli TV'de “ Yaşayan Rumeli “  Programında yayınlanacak. Ayrıca haberi daha önce izlemek isteyenler bu linki tıklayabilirler. http://sakaryatelevizyonu.tv/video/0234642001415902418t  

Yorum Gönder

0 Yorumlar