9da 9 peşindeler


9’da 9 peşindeler
İlk defa bir maç tam kadro çıkacak olan Yeşil-Beyazlı takım, üst üste 9’ncu maçından da galibiyetle ayrılma istiyor.
Kenetlendiler
1.Amatör Lig A Grubu’nda oynadığı 8 maçını da kazanarak zirvedeki yerini koruyan Çaykışlaspor, bugün sahasında Hendek Akovaspor’la oynayacağı müsabakadan da galibiyetle ayrılarak 9’da 9 yapmak istiyor. Yeşil-Beyazlılar, zorlu sınavın hazırlıklarını önceki gün Karaman Tesisleri’nde gerçekleştirdiği idmanla tamamladı. Hafta içindeki antrenmanlarda neşeli ve hırslı oldukları gözlenen futbolcular, Hendek Akova mücadelesinde 3 puana uzanmak için söz birliği etti. Erenler Sentetik Çim’de oynanacak müsabaka saat 16.00’da başlayacak.
Hedeflerimiz net
Hendek Akovaspor’un ligin güçlü ekiplerinden biri olduğuna dikkat çeken Genel Kaptan Metin Karacançay, “Takımın gidişatı çok güzel. Allah’a şükür tüm maçlardan galip ayrıldık. Her geçen hafta daha iyiye gidiyoruz. Her maça final havasında çıkıyoruz. Rakibimize de saygı duyuyoruz. Akova maçının zorluk derecesi bilinen bir gerçek. Ancak bizim de gücümüz ortada, hedeflerimiz net. Mücadelemizi sezon sonuna kadar sürdürerek Allah’ın izniyle mutlu sona ulaşmak istiyoruz” dedi.
Yüreğimizi koyduk
Yeşil-Beyazlıların Futbol Şube Sorumlusu Bülent Mangıroğlu 3 puandan başka düşüncelerinin olmadığını kaydedip, “Grupta hiçbir rakibi ne küçük ne de büyük görüyoruz. Her rakip bizim için aynı. Bizim için spor centilmenlik oyunudur. Bugünkü maçta galibiyet serisinin devam edeceğine yürekten inanıyoruz. Bu işe yüreğimizi koyduk. Sezon sonunda hak ettiğimiz yeri Allah’ın izniyle bulacağımızdan en ufak bir kuşkumuz yok. En büyük isteğimiz amatör futbola kalite getirmek” ifadelerini kullandı.  
  Son antrenmanını yaklaşık 35 kişiyle yapan Çaykışlaspor, ilk defa bir maç tam kadro çıkacak. Kadro kurmakta zorluk çeken Çaykışlaspor’da bugünkü maçta sakatlıktan kurtulan Özhan’ın da oynaması bekleniyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar