10 numara maçlar


Sakarya Süper Amatör Lig’de 10ncu hafta maçları geride kaldı
10 numara maçlar
2 ayrı grupta 22 takımın mücadelesi ile devam eden Süper Amatör Lig A Grubu’nda Adapazarıspor, B Grubu’nda ise Kırkpınarspor zirvede yer alıyor.
Süper Amatör Lig A Grubu’nda Adapazarıspor rakip tanımıyor. 289 puanla zirvede bulunan Adapazarıspor, ligdeki 11nci sınavında As Akyazıspor ile karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta Ferizlispor’u deplasmanda 4-0 yenen As Akyazıspor, 22 puanla ligde 3ncü sırada bulunuyor. Hacıkışla engelini 4 golle aşan Sapanca Gençlikspor, bu hafta Kocaalispor deplasmanına gidecek.
Ligde kalma hesapları yapan Sakarya Kuyudibi ile Yenikent Fıratspor, bu hafta sonu son derece önemli bir maça çıkacaklar. Hacıkışlaspor da evinde ligde kalma mücadelesi veren Karasu Aziziyespor’u konuk edecek. Düşme hattının üstünde yer alan Pamukova Gençlergücüspor da evinde Arifiyespor ile karşılaşacak.
Süper Lig B Grubu’nda Kırkpınarspor 27 puanla Play-Off’a doğru koşuyor. Lider bu hafta düşme hattında yer alan Hanlıköyspor ile karşılaşacak. Yeni Hendekspor, evinde Taşburunspor’u, Sapanca Akademispor ise Demirspor’u ağırlayacak. Söğütlüspor-Garajlar Taçspor, Harmanlıkspor ise Sahil Karadenizspor deplasmanında moral arayacak.  
: Mustafa Aldemir, Muhammed Ömür ve Z.Abidin Erdoğan’ın yönettiği Taşburun-S.Akademi maçında sevinen ev sahibi oldu.
As Akyazıspor’lu bazı futbolcular, Ferizli Stadı’nda öğlen namazını kıldılar. As Akyazıspor’lu Yasin, bir zamanlar birlikte forma giydiği Ümit Tiflis ile hasret giderdi. As Akyazısporlu Zekeriya. As Akyazıspor’un Genç yeteneklerinden Taha Dere ve Oğuzhan. As Akyazıspor Antrenörü Fatih Sarı, Ferizli galibiyeti sonrasında çikolata ile ödüllendirildi. As Akyazıspor, Ferizlispor deplasmanında 30ncu dakikada Hasan Özdemir, 75nci dakikada Taha Dere, 82nci dakikada Oğuzhan ve 90ncı dakikada Tolga’nın golleri ile 4-0 galip ayrıldı. Akyazı Atatürk Stadı’nda oynanan maçta renkli görüntüler vardı.  As Akyazıspor Uğur, Tuncay, Hasan Şahin, Ercan (Yasin), Birol, Hasan Özdemir, Bilal, Oğuzhan (Fikri), Zekeriya, Taha Dere (İsmail) ve Tolga’dan oluşan kadro ile Play-Off’a bir adım daha yaklaştı. Ferizlispor, Kerem, Nihat, Mesut, Uğur, Burhan, Serkan, Ahmet, Ümit, Fatih Semih ve Yunus Emre’den oluşan kadro ile 11nci haftaya 19 puanda girdi. Ferizli Stadı’nda renkli görüntüler vardı. Ferizli’de oynanan maça ilgi büyüktü. Taşburunspor evinde Sapanca Akademispor’u net bir skorla geçerek moral buldu. Taşburunsporlu Femi, futbolu ile göz kamaştırıyor. As Akyazıspor galibiyeti yemekle kutladı. As Akyazıspor Antrenörü Fatih Sarı ve Ferizlispor Antrenörü Cemil Gümüş birbirlerine başarılar dilerken. Burak Olcar, Aslı Köse, Enes Can Orhan’ın yönettiği Ferizlispor-As Akyazıspor maçı nefesleri kesti. Ferizlisporlu futbolcular bir hayli heyecanlıydı.


Yorum Gönder

0 Yorumlar