Hakemlere müjde



İlimiz hakem ve gözlemcileri Sakarya B.Ş.B. Başkanı Zeki Toçoğlu ile birlikte akşam yemeği yediler

Hakemlere müjde

Sakarya Büyükşehir Belediye başkanı Zeki Toçoğlu Sakaryalı Futbol Hakemleri ile yemekli toplantıda bir araya geldi ve yaptığı konuşmada “ Sakaryalı futbol hakemlerimize yepyeni bir tesis kazandırıyoruz, çalışmalarımız başladı” dedi.
İlgi gösterdiler.
Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Sakarya Şube Başkanlığı ve Sakarya Futbol İl Hakem Kurulu Başkanlığının ortaklaşa düzenledikleri, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkür yemeğine ilgi büyüktü. 
Katılım yüksekti
Tunatan tesislerinde verilen Toçoğlu’na teşekkür yemeğine, Faal futbol Hakem ve gözlemcilerin yanı , geçmiş dönem hakemlik ve gözlemcilik  yapan Camianın önde gelenleri ile SASKF Başkanı Yaşar Zımba, Futbol İL Temsilcisi Ali Arslan ve Futbol Saha Komiserleri dernek başkanı Mahmut Güzel katıldı.
Başkanlar Konuştu
TFFHGD Sakarya Şubesi Başkanı Özgür Aygün  geceye katılan tüm hakem ve gözlemciler teşekkür ederek ,  Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun , camiamız için yapacağı tesis için şimdiden kendisine teşekkür ediyoruz. “ dedi.
Birlikte hareket
İl Hakem Kurulu Başkanı Ercan Yıldırım’da, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyoruz. Kurul olarak, Dernekte yönetimi ile birlikte hareket ediyor. Sakarya’lı hakemler ve gözlemcilerin başarısı için çalışıyoruz.  “ şeklinde konuştu.
Tesis Yeni stadın oraya
Zeki Toçoğlu , Tuna Tan tesislerinde bir araya geldiği Sakaryalı futbol hakemleri ve gözlemciler ile birlikte çok samimi görüntüler eşliğinde kürsüde yaptığı özellikle Amatör Sporun önemine işaret ederek hakemlerin yaptığı özverili önetim ve çalışmaları takdirle karşıladığını söyledi.                                                                      
Çok güzel olacak

Başkan Toçoğlu; “ Yeni yapılan stadyumun karşı alanındaki olimpik atletizm pisti yanında Sakaryalı Hakem ve Gözlemcilerimiz için modern ve bu günki güne göre her ihtiyaca cevap verebilecek çok güzel bir tesis yapacağız. Daha öne Erenler, Arifiye Karasu ve Kocaali’ye sentetik saha yaptık. Şimdi Akyazı ve Hacımercan’a sentetik saha yapıyoruz. “ dedi. 

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. helal zeki başkana hakemler yeni tesislerine kavuşuyor. Zeki Başkan tesisleşme hamlesini takdir ediyorum. Sakarya'nın ilçelerine de yeni spor salonları yapılmalı. Özellikle Sapanca, Karasu Kocaali, Karapürçeke

    YanıtlaSil