Çifte bayram sevinci



1nci Amatör Lig’de ilk hafta sona erdi. 3 takım sahaya çıkmadı

Çifte bayram sevinci

Yıldırımspor, Karaaptiler Akınspor, Yeşilyurt Beldespor ve Taşkığıspor ilk haftayı zirvede kapatan takımlar oldular.
         A Grubu : 1nci Amatör Lig A Grubunda Yıldırımspor, As Kuzulukspor, Nuriosmaniyespor , Kışlaçayspor  ve Harmanlıkspor ilk haftayı galibiyetle tamamladılar. Karasu Güven ile Karasu Aziziyespor 1-1 berabere kaldı. Akçayspor ve Küçücek Beldespor ligin ilk haftasını düşme hattı içerisinde tamamladılar.
         B Grubu : Karaçamspor ve Pamukovaspor’un maçlarına çıkmadığı B Grubunda Karaaptiler Akınspor ilk haftanın lideri oldu. Limanderespor deplasmanda Yuvalıderespor, Pazarköy Eğitimspor’da evinde Altınderespor’u 1-0 yendi. Yazlıkspor ile Hendek Gençlikspor arasında gol düellosu şeklinde geçen maç 4-4 sona ermişti.
         C Grubu: Hendek Dereköyspor’a yarım düzine gol atan Yeşillyurt Beldespor , C Grubunda ilk haftanın lider takımı oldu. K.Kültür Gençlik, Çaybaşı Bekirpaşaspor, Harb-İşspor ve Bayatspor ilk haftanın kazanan diğer takımları oldu.  Kuzulukspor ile Akyazı Akınspor 1-1 berabere kaldı. Kuzuluk Ersoy ile H.Dereköy son sırada yer aldı.
D Grubu: Taşkısığıspor’un ilk haftayı zirvede tamamladığı D Grubunda Sapanca Kurtköyspor 2nci sırada, Hızırtepe Özenspor 3ncü , Geyvespor ise 4ncü sırada bulunuyor. Akyazıgücüspor ve Hendek Boğazspor’da ilk haftanın 3 puan alan diğer ekipleri. Sakarya Kuyudibispor takımı ligdeki ilk sınavına çıkmadı. 

1nci Amatör Lİg Puan Cetvelleri için tıklayınız

Yorum Gönder

0 Yorumlar