Yazlıkspor sahada

        1nci Amatör Lig ekiplerinden Yazlıkspor , yeni sezon açılışını yaptı.
                                                     


Yazlık sahada

Açılışta Kendi sahasında Bölgesel Amatör Lig (BAL) Serdivanspor’u konuk eden Yazlıkspor , hazırlık maçını 6-1 kaybetti.
         İddialılar: Serdivan ilçesi takımlarından Yazlıkspor, 2015-16 futbol sezonunda  Zeynullah sağlık başkanlığında, Ferhat Tetik Antrenörlüğünde iddialı giriyor. 1nci Amatör Lig’de mücadele edecek olan Yazlıkspor önceki gün Yazlık Sahasında sezon açılışı yaptı. 
Katıldılar : Mavi-Beyazlıların açılışına Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar,   Sakarya Büyükşehir Beliye Başka Vekili Adem Kümbet, Serdivan AK Parti ilçe başkanı Osman Çelik,  Serdivan Belediyesi Park ve bahçeler amiri Selahattin Zafer  , Serdivan’lı yöneticiler, Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyon (SASKF) Başkanı Yaşar Zımba , SASKF yöneticileri Mustafa Keskin ve Emin Oylu, Futbol İl Temsilcisi Ali Arsan, Futbol Saha Komiserleri Dernek Başkanı Mahmut Güzel ve çok sayıda Yazlık’lı  futbolsever katıldı.
Boşnak Böreği:  Açılışta davetlilere Boşnak böreği kuru pasta ve meyvesuyu ikramı yapıldı.  Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Yazlıkspor ve Serdivanspor’lu futbolcular ile yakından ilgilenerek, her iki camiaya da yeni sezonda başarılar diledi. SASKF Başkanı Yaşar Zımba ve Futbol İl Temsilcisi  Ali Arslan’da Yazlıkspor ve Serdivanspor’a yeni sezonda başarı dileklerini ilettiler.
Başkanlara teşekkür : Yazlıkspor başkanı Feyzullah Sağlık, Açılışta kendilerini yalnız bırakmayan başta Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, SASKF Başkanı Yaşar Zımba ve Futbol İl Temsilcisi Ali Arslan ile diğer davetlilere teşekkür ederek, yeni sezonda centilmence ve dostça mücadele ederek, ligde üst sıralarda yer almak istediklerini söyledi.  Yazlıkspor sezon açılışında BAL takımlarından Serdivanspor ile karşılaştı. Mavi-Beyazlılar rakiplerine 6-1 mağlup oldu.  
  
Yazlıkspor : 1 Serdivanspor: 6
Saha: Yazlık Hakem: Fuat Ekmekçi
Yazlıkspor: Rıfatcan, Emrecan, Yaşar, Yunus, Mustafa, İbrahim, Erdi, Serhat, Serdar, Serkan, Sinan (Mert, Oğuzhan, Furkan, Hakan, Cengizhan, Furkan, Selçuk, Fatih)
Antrenör: Ferhat Tetik
Serdivanspor: Semih, Uğur, Enes Üçkardeşler, Haldun , Ömer, Kadir, Hilmi, H.İbrahim, Furkan, Özgür , Doğan, (Muhammet, Enes, Ensar, Onur, Adem, Yavuz, Metehan, Abdullah, Ali, Hasan
Antrenör: Reşat Salpat
Goller: Furkan (3), Gökhan Çekiç, Yavuz ve Metehan (Serdivanspor) , Erdi Ferik (Penaltından) (Yazlıkspor)



Yorum Gönder

0 Yorumlar