Serdivan Akçakoca berabere


Serdivan Akçakoca berabere
Düzce Akçakoca’da düzenlenen Sportif Cup 2015 Futbol tunuvasında ilk maçlar oynandı. Bu önemli trunuvada ilimizi temsil eden Bölgesel Amatö Lig takımlarından Serdivanspor , Akçakocaspor ile 1-1 beraber kaldı. Turnuvanın ilk müsabakasında ise Zonguldak Karadeniz Ereğlispor ile Bolu Yeniçağspor takımları 3-3 berabere kaldılar.
Aytaç attı: Akçakocaspor-Serdivanspor hazırlık müsabakası Düzce Akçakoca stadında oynandı. İlk dakikalarda Akçakocaspor daha baskılı oynadı. 20nci dakikada Aytaç , soldan orta şut karışımında şut çekti, arka direğe giden topta Akçakocaspor müsabakada 1-0 öne geçti. Bu golden sonra Akçakocaspor ataklarını sıklaştırmasına rağmen başka gol atamayınca , ilk yarı Akçakocaspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
Son dakikalarda : İkinci yarı iki takımda oyuncu değişikliklerine gitti. İkinci yarı , Serdivanspor oyuna baskılı başladı. Bu baskı sonuncunda Akçakocaspor iyi savunma yaparak rakibe pozisyon vermemeye çalıştı. Maçın son dakikasında sol kenardan gelen topu kaleci Gökhan elinden kaçırınca , Serdivanspor’lu Ertuğrul topa dokunarak skoru 1-1 yaptı. Maçın sonlarında başka gol olmayınca müsabaka 1-1 sona erdi.

Rakip Yeniçağ : Serdivanspor Bugün Saat 17:30’da Bolu Yeniçağspor ile , Pazartesi günü de Zonguldak Karadeniz Ereğlispor ile karşılaşacak. Sarı-Siyahlı ekip,  dün ilimiz 1nci Amatör Lig takımlarından Yazlıkspor’un açılışına katılarak hazırlık maçı yaptı. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar