Paşa umut verdi



1nci Amatör Lig ekiplerinden Çaybaşı Bekirpaşaspor ile Yeşilyurt Beldespor, hazırlık maçında karşı karşıya geldi.
Paşa umut verdi
U19 Genç takımı ile sahaya çıkan Çaybaşı Bekirpaşaspor, güçlü rakibi karşısında başa baş bir futbol sergileyerek gelecek için umut verdi.
         Emirler’de :
 Ali Palas Başkanlığında, Bayram Berber antrenörlüğündeki Çaybaşı Bekirpaşaspor takımı önceki gün Emirler Sahasında Yeşilyurt Beldespor’u konuk etti. 1nci Amatör Lig’de geçen sezon Play-Off grubuna kalan Turuncu-Mavili ekip, yeni sezona genç bir ekiple giriyor.
İlk yarı 3-0:
 U19 Genç takımı ile Yeşilyurt Beldespor karşısına çıkan Çaybaşı Bekirpaşaspor maçın ilk yarısında güçlü rakibi karşısında pek varlık gösteremedi. Hendek temsilcisi ise ilk 20 dakikada net fırsatlardan yararlanadı. Daha sonra toparlanan Yeşilyurt Beldespor maçın ilk yarısını 3-0 önde tamamladı.
Tecrübe kazandı : Çaybaşı Bekirpaşaspor U19 Genç takımı 2nci yarıda yaptığı atakla üst üste goller buldu ve skoru 3-3’e getirdi. Müsabakanın sonlarına doğru ise Yeşilyurt Beldespor’un tecrübeli isimleri maça ağırlığını koyunca Kırmızı-Beyazlılar sahadan 5-3 galip ayrıldılar. Çaybaşı Bekirpaşaspor yönetimi müsabaka sonunda kendi futbolcularına ve rakip takıma karpuz ziyafeti verdi.  

Çaybaşı Bekirpaşa:  3 Yeşilyurt Beldespor: 5
Saha : Emirler Hakem: Lokman Demiray
Çaybaşı Bekirpaşaspor: Ertan , İbrahim Bilal , Halil İbrahim , Oğuzhan , Enis , Fehmi , Furkan Emre ,Oğuzhan
Antrenör: Bayram Berber 
Yeşilyurt Beldespor: Zekeriya, Hakan , (M.Ali), Oğuz, Bekir (Uğur) , Şahin, Fatih  , Yakup , Furkan, Recep, Cihat (Yusuf) , Yunus
Antrenör: Ali Çakır
Goller : Cihat (2), Recep (2) ve  Fatih (Yeşilyurt Beldespor) Enis, Bilal , Oğuzhan (Çaybaşı Bekirpaşa)


Yönetimin hedefi gençler
Çaybaşı Bekirpaşaspor’un bu sene oluşturulan yeni yönetim kurulu sezon öncesi faaliyetlerine başladı.
Seminer süperdi: Kulüp Başkanı Ali Palas : ''Daha önce de söylediğimiz gibi yalnızca sportif faaliyetlerle ilgilenen bir kulüp olmayacağız. Biz Bekirpaşa’dan Çaybaşı Yeniköy'e tüm gençliğimizin sosyo-kültürel anlamda da gelişmesi için bu tip konferans ve eğitimleri sık sık düzenleyeceğiz. Eğitim Etkinlikleri adını verdiğimiz bu faaliyetlerin ilkinde 'Nasıl Ahlaklı Çocuk Yetiştiririz' konulu konferansla Çaybaşı Yeniköy Sosyal Tesislerinde anne-babalarla buluştuk. Konferansa konuşmacı olarak Sebahattin Zaim Ünv. 'de görev yapan ve bu konuda bir çok panel gerçekleştiren Yrd. Doç. Dr. Faruk Kanger katıldı. Peygamber Efendimiz'in (SAV) hayatından örneklerle yaptığı sunumla velilerin büyük takdirini topladı.konferansa katılan ve emeği geçen herkese yönetim kurulumuz adına teşekkürlerimi sunarım''
İlçe Protokolü: Konferansa protokolün katılımı da oldukça yoğundu. Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, AK Parti Kurucu İl Başkan ve bir dönem önceki milletvekili Hasan Ali Çelik, Erenler AK Parti ilçe başkanı Resul Erdoğan Yılmaz, Erenler Belediye meclis üyeleri, bölge tüm mahalle muhtarları, Ak Parti Erenler Kadın kolları başkanı Belgin Demirağ,TFF Bölge Müdürü , Ak Parti Erenler Gençlik kolları başkan vekili Fikri Aksuy, Erenler Başkan Yardımcısı Muhammet Kıratlı, Ak Parti İlçe Yönetim kurulu üyeleri,bölge futbol kulüpleri antrenör ve yöneticileri ve bölge okul müdürleri konferansa katılım gösterdi.
Plaket: Konferansın sonunda Çaybaşı Bekirpaşaspor Kulüp Bşk Ali Palas yönetim kurulu üyeleri adına amatör futbola ve kulübümüze yapmış olduğu katkılardan ötürü Erenler bld bşk Cavit Öztürk'e; ayrıca Yrd. Doç. Dr. Faruk Kanger'e plaket takdiminde bulundu.
Kitap imzaladı: Yaklaşık 250 kişinin katıldığı konferans Faruk Kanger'in kitaplarını imzalamasıyla ve hatıra fotoğraflarıyla son bulurken,basın sözcüsü Halil Yavşan ''Sezon açılışımız yaklaşıyor.Bu tip konferanslar sezon içinde de devam edecek.Farklı mahallelerimizde konferans ve toplantılar gerçekleştireceğiz.Tüm velilerimizi bu toplantılara bekliyoruz.Unutmayın ki gençlik hepimizin geleceği. Kulübümüzün faaliyetlerini yakında faaliyete geçireceğimiz websitemizden kolaylıkla takip edebilirsiniz'' şeklinde konuştu.



Yorum Gönder

0 Yorumlar