Hacımercan tat vermedi


Bu maç ile ilgili tüm fotoğraflara Foto Galeriden ulaşabilirsiniz.


1966 Yılında kurulan Hacımercanspor, yeni sezon açılışını Sapanca Atatürk Stadında gerçekleştirdi.
  
Metin Mercan Başkanlığındaki Hacımecanspor , açılış maçında U19 genç takımı ile mücadele eden Arifiye Kalaycıspor’a 2-1yenilerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.
2 farklı takım :  Süper Lig’de mücadele eden Hacımercanspor, önceki gün Sapanca Atatürk Stadında , Arifiye Kalaycıspor ile karşılaştı. Borda-Mavili ekip , U19 Genç takım ağırlıklı çıkan Kalaycıspor karşısında sahadan 2-1 yenik ayrılmaktan kurtulamadı.  2 farklı takım ile sahafa çıkan ve çok sayıda futbolcu deneyen Hacımercanspor’un U19 Genç takımı ile mücadele eden Kalaycıspor’a yenilmesi taraftarlarını şok etti. 
Teşekkür etti : Borda-Mavili ekibin Başkanı Metin Mercan açılış konuşmasında, kendilerine saha konusunda destek veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na ve Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer’e teşekkür etti. Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Yavuz’da kısa bir konuşma yaparak Hacımercanspor’a başarılar diledi.
Tanıtıldılar:  Metin Mercan Başkanlığında Bayram Ay antrenörlüğünde Süper Amatör Lige yükselen Hacımercanspor , önceki gün Sapanca Atatürk Stadında yeni sezon açılışını yaptı. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Hacımercanspor takımı futbolcuları tanıtıldı.
Antrenman var  : Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig’de yer alan Arifiye Kalaycıspor, bu sezon Bekir Zor başkanlığında, Abdullah İleli antrenörlüğünde Süper Amatör Lig’de mücadele edecek. Genç bir ekiple Hacımercanspor’u 2-1 yenen Kırmızı-Siyahlılar, 1 hafta hazırlık maçı yapmadan antrenman yapacak.  


Hacımercanspor:  1 Arifiye Kalaycı: 2
Stat : Sapanca Atatürk
Hakem: Kadir Gezer
Hacımercanspor: Hüseyin, Yiğit, Sertaç , Onur, Nazmi , İsmail, Yücel, Turgay , Talha, Rauf, Mehmet ,
Antrenör : Bayram Ay
Arifiye Kalaycıspor: Tugay, Şefik, Burak, Olcan, Ensar, Olcan , Muhammet Şevket, Ömer , Oğuzhan, Emre ( Tarık, Enes , Emre, Alihan , Resul , Daniel)
Antrenör: Abdullah İleli
Goller: Dk. 27,37 Emre (Arifiye Kalaycıspor) , Dk. 55 Ömer  (Hacımercanspor)


Yorum Gönder

0 Yorumlar