Uzatmanın anlamı yok

Uzatmanın anlamı yok
Resmi transfer sürecinin başlamasıyla birlikte birçok kulüpte transfer hareketliliği yaşanıyor. Sakaryaspor cephesinde ise genel kurul sessizliği var
--------
Giden
gider
kalan
sağlar
bizimdir
---------------------
Uzatmanın anlamı yok
Geçtiğimiz sezon transfer yasağına takılan Sakaryaspor, şimdi de genel kurul sürecine takıldı. Rakiplerin transfer görüşmelerine ağırlık vermesi ise, taraftar cephesinde panik yaratıyor.
Görüşme yok
Sakaryaspor Başkanı Selahattin Aydın, hazırlıklarını 25 Haziran’da yapılacak genel kurul için yapıyor. Aydın, herhangi bir futbolcuyla görüşme yapmadığını söyledi. Bugün yapılacak genel seçimin sonrasında Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile görüşecek olan Aydın, yola devam edip-etmeyeceği yönündeki tercihini de bu görüşmeden sonra yapacak. Sinan Kolcu
Çoğu gider
Sakaryaspor taraftarı ise Başkan Aydın’ın herhangi bir futbolcuyla görüşme yapmamasından endişeli. Rakiplerin transfer sürecini iyi değerlendirdiklerini, iç ve dış transfer çalışmalarına başladıklarını hatırlatan taraftarlar, “Geç kalıyoruz, sonunda kimsenin almadığı ve boşta kalan futbolcuları almak zorunda kalacağız. Bu yüzden genel kurul gününe kadar dış transfer görüşmelerine başlanmalı” dediler.
Bir an önce
Genel kurul sürecinin uzak bir tarihe alınmasından endişe duyan futbol severler, “Bu işi uzatmanın anlamı yok. Kongre gününe kadar mevcut yönetim görüşmeleri başlatmalı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da, bu işin içerisinde olmalı. Aksi taktirde transfer konusunda bir kez daha hayal kırıklığı yaşarız” diyerek, yarından itibaren görüşmelerin yapılmasını istediler.

Yorum Gönder

0 Yorumlar