Tarih yazdılar


29 yıllık
Tarihinde
bir ilk
tattılar
Tarih yazdılar
11’nci maçında 10’ncu galibiyetini alan Çaybaşı Fuadiye , 1nci Amatör Lig’e yükseldi
Hasret bitti: Çaybaşı Fuadiyespor, deplasmanda oynadığı sezonun en kritik maçında takipçisi Söğütlü Kalespor’u üstün bir oyunun ardından 2-0 mağlup ederek 1.Amatör Küme'ye yükselen taraf oldu. Sarı-lacivertli takımı 1.Amatör Küme'ye taşıyan golleri 57.dakikada maçın yıldızlarından Hüseyin ve 68nci dakikada penaltıdan Fatih attı.
En fazla gol atan takım: Lig’in bitimine 2 hafta kala namağlup şampiyonluğa uzanan ve 1.Amatör Küme biletini alan Çaybaşı Fuadiyespor’lu oyuncuların her iki yarıda ortaya koydukları güzel oyun taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin beğenisini kazandı. 12 hafta sonunda kalesinde 8 gol gören ve 55 golle 2.Amatör Küme’nin en çok gol atan takımı olmayı başaran Yeşil-Kırmızılı ekip, kulüp tarihinin en büyük başarısına imza attı.
Sevinç yumağı: Hakemin maçı bitiren düdüğünden sonra Çaybaşı Fuadiyesporlufutbolcular, yöneticiler, taraftarlar birbirine kenetlenerek 1.Amatör Küme’ye yükselmenin sevincini doyasıya yaşadılar. Futbolcular ve taraftarlar sahanın ortasında sevinç yumağı oluşturarak şampiyonluğu doyasıya kutladılar. Bayrakla sahada şeref turu atanYeşil-Kırmızılı futbolcular sevinç gösterilerine soyunma odasında devam ettiler.
Doyasıya kutladılar:Yeşil-kırmızılı taraftarlar, 1.Amatör Küme'ye yükselmenin sevincini köy meydanında şampiyonluk turu atarak kutladı. Araçlarla klakson çalarak ellerindeki Yeşil-Kırmızılı  bayraklarla sevinç gösterilerinde bulunan vatandaşlara, Çaybaşı Fuadiye Mahallesi'ndeki her sokakta rastlandı. Taraftarların yoğun ilgisiyle zaman zaman trafiğin aksadığı gözlenirken, köyde adeta bayram havası yaşandı.
Taraftardan tam destek
Çaybaşı Fuadiyesporlutaraftarlar Söğütlü Kale karşılaşmasına büyük ilgi gösterdi. 100'e yakın taraftar, Söğütlü Stadı’nda oynanan karşılaşmada takımlarına inanılmaz destek verdi. Alınan kritik galibiyetin ve yıllar sonra gelen namağlup şampiyonluğun kendilerini son derece memnun ettiğini belirten taraftarların sevinci görülmeye değerdi.
Amatör Küme Merkez 3.Grup 12nci haftasında lider Çaybaşı Fuadiyespor, en yakın rakibi Söğütlü Kalespor’udeplasmanda 2-0 mağlup ederek, zafere ulaştı.
2.Amatör Küme Merkez 3.Grup 12’nci haftasında en yakın rakibi Söğütlü Kalespor’u 2-0 mağlup eden Çaybaşı Fuadiyespor, 2 hafta kala şampiyonluğu garantiledi.  11’nci maçında 10’ncu galibiyetini alan Çaybaşı Fuadiyesporlu futbolcuların ve taraftarların şampiyonluk coşkusu güne damga vurdu. Yeşil-kırmızılı takımın ilk golünü kaydeden Hüseyin , 35 metreden arttığı golle maça damga vurdu.
Kadir Şirin antrenörlüğündeki Çaybaşı Fuadiyespor, tarihinde ilk kez şampiyonluk sevinci yaşadı.
 : Ç.Fuadiyespor’lu futbolcular antrenörleri Kadir Şirin’i havaya atarak sevgi gösterisinde bulundular.
Şampiyon Ç.Fuadiyespor takımı, maç sonunda galibiyet yemeğini Meşhur Yenicami Köftecisi’nde yedi. Bahattin ve Kamil Aydın kardeşler , Ç.Fuadiyespor’luları tebrik ederek en iyi şekilde ağırladılar.

Söğütlü Kalespor 0-2 Çaybaşı Fuadiyespor: 0
Saha: Söğütlü
Hakemler: Gökhan Kahyacık*** Erdi Öz*** Z.Erdem Şen***
Söğütlü Kalespor: Ersen*** A.Rıza** Recep** M.Furkan** Sami*** Özdemir*** Enes*** Emrah*** İbrahim** Kudret*** Semih***
Antrenör: Fevzi Çapkınlar
Çaybaşı Fuadiyespor  : Adem**** Sezer**** Veysel*** Şefik**** Ahmet**** Mustafa**** Hamdi **** (A.Kadir**** (Okan****)), Galip**** Murat**** Hüseyin**** Fatih **** (Ali****)
Antrenör: Kadir Şirin
Goller: Dk.57 Hüseyin, Dk.75 Pen.Fatih (Çaybaşı Fuadiyespor)

Yorum Gönder

0 Yorumlar