Kupa Emniyet’te

Kupa Emniyet’te
Ferizli’de düzenlen Voleybol turnuvasında , Cezaevi 3 takımıyla karşılaşan Emniyet takımı kupayı aldı.
Final seti: Ferizli’de yeni yapılan spor Salonunda oynanan Voleybol turnuvası nefesleri kesti. Cezaevi 3 takımıyla karşılaşan Emniyet takımı ilk seti  25-15 kaybetmesine rağmen , ikinci seti 25-18 kazanarak oyunda dengeyi sağladı.Son derece zevkli ve çekişmeli geçen  Tie-Break (Final) setini 15-12 almayı başaran Emniyet takımı , rakibini 2-1 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Karşılaşmanın sonunda Emniyet takımı taraftarlarıyla birlikte büyük sevinç yaşadı. Sinan Kolcu
3ncüçük maçı :  Final müsabakasından önce oynanan Esnaflar ile Halit Narin İlkokulu arasında 3ncülük maçını 25-20 ve 25-19’luk setlerle 2-0 kazanan Esnaflar turnuvada 3ncü oldu. Esnaflar takımına kupasını , Ferizli Kaymakamı Sayın Hakan Yavuz Erdoğan verdi.
Centilmen : Turnuvanın en centilmen takımı ise Muhtarlar takımı oldu.Turnuvaya katılan 18 takımın idarecilerine Ferizli Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan tarafından katılım belgesi verildi.
Kupalar verildi: Turnuvanın şampiyonu Emniyet takımının kupasını Ferizli Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan, 2nci olan Cezaevi 3 takımının kupasını Garnizon Komutanı  Cafer Güneş, Turnuvanın en centilmen takımı seçilen Muhtarlar takımına ise kupasını Belediye Başkanı Ahmet Soğuk verdi.
Yeni Salon tanıtımı: 4 Mayıs tarihinde başlayan ve 53 maçın oynandığı turnuvanın  centilmence sona ermiş olması sevindiriciydi. Ferizli Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan ; “Amaç yeni açılan Spor salonunu Ferizli halkına tanıtmaktı.  Maksat hasıl olmuştur. Çünkü arkadaşlarımızda aynı kanaatte olduklarını söylüyorlar. Katılan bütün takımlara teşekkür ediyorum. Şampiyon takımı da kutluyorum” dedi.
 Turnuva başladığı gibi büyük bir olgunlukla renkli görüntülerle son buldu.
 : Şampiyon Emniyet , 2.Cezaevi üç takımı, 3ncü  Ferizli Esnaf Odası , En centilmen takım ise Ferizli Muhtarlar Derneği oldu.
 Ferizli Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan şampiyon ve 3ncü olan takıma kupa verdi.
  Bu yıl 1.cisi düzenlenen Kaymakamlık Voleybol turnuvasında Emniyet finalde rakibi cezaevini yenerek kupanın sahibi oldu.
 :  Turnuva 2ncisine ödülünü Ferizli İlçe Garnizon Komutanı Cafer Güneş , En centilmen takım ise Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk’tan aldılar.
 : Çok kalabalık taraftar arasında oynanan son maçlar da seyirciler , salonu davul zurna eşliğinde takımlarına destek vererek inletti

Yorum Gönder

0 Yorumlar