Yarın Giresun’dayız


Dev adamlar, Yeşilgiresun Belediye karşısında seriyi eşitledi
Yarın Giresun’dayız
Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Play-Off yarı final serisi 2nci müsabakasında rakibi Yeşilgiresun Belediye’yi 78-67 mağlup etti. Bu galibiyetle Büyükşehir, seriyi 1-1’e getirdi.
Kritik mücadele
Atatürk Spor Salonu’nda oynanan kritik mücadeleye iyi başlayan Büyükşehir, ilk çeyreği 25-17, ikinci çeyreği ise 36-34 önde kapattı.
Üstünlük
İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Büyükşehir, 3. çeyreği de 53-48 önde bitirdi. Kıyasıya rekabete sahne olan oyunun son çeyreğinde oyun üstünlüğünü elinden bırakmayan Sakarya Büyükşehir Basketbol Takımı, parkeden 78-67 galip ayrıldı. Büyükşehir Basketbol Takımı, bu galibiyetle Play-Off yarı final serini 1-1’e getirdi.
Skorerler
Müsabakanın en fazla skor üreten oyuncuları 18'er sayı ile Sakarya BŞB.'den Darius Dejuan Dunn ile Yeşilgiresun Belediye'den Mutlu Demir oldu. Dunn ve Demir'i 16'şar sayıyla, Sakarya BŞB.'den Trevon Hughes ile Yeşilgiresun Belediye'den Rame Bradley takip etti.
Yarın Giresun’da
Bu seride 3 maç kazanan takım, Türkiye Basketbol Ligi’ne yükselecek. Büyükşehir, Play-Off yarı final serisi üçüncü maçını ise deplasmanda 29 Mayıs Cuma günü, saat 19.00’da 19 Eylül Spor Salonu’nda oynayacak.
  Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol Takımı Caner Ercan, Doğukan Sönmez, Kevin Kaspar, Doğukan Şanlı, Hadi Özdemir, Yiğitcan Turna, Trevon, Terell Hughes, Mesut Kadir Çıpa, Melih Yıldız, Lace Darıus Dejaun Dunn, Onur Cumhur Aksoy ‘dan oluşan kadro ile yarın Giresun deplasmanında başarı arayacak.





Yorum Gönder

0 Yorumlar