Play-Offta ne olacak


Spor Toto 3ncü Lig’de 34 haftalık büyük maraton, dünkü karşılaşmalar ile son buldu
  Maçlar önümüzdeki hafta
 Şampiyonlar Ligi şeklinde
PLAY-OFF’TA NE OLACAK?
Sakaryaspor’un üçüncü bitirdiği 3ncü Grup’ta ilk maçlar 14 Mayıs Perşembe günü oynanacak.
İşte bizim eşleşmeler
3ncü Lig 3ncü Grup’ta sıra geldi Play-Off’a. Buna göre dünkü maçların ardından Ankara Demirspor ikinci, Sakaryaspor üçüncü, Erzurumspor B.Ş.B.  dördüncü,  Silivrispor  ise beşinci sırada ligi tamamladı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun daha önce açıkladığı şablona göre Ankara Demirspor ile Silivrispor .;  Sakaryaspor’la da  Erzurum B.Ş.B. eşleşmiş oldu.
İlk maçlar 14 Mayıs’ta
Bu eşleşmeye göre gözler ilk maçlara çevrildi. Tıpkı Şampiyonlar Ligi’nde olduğu gibi, iki maç üzerinde yapılacak olan ilk müsabakalar, 14 Mayıs Perşembe günü saat 16.30’da oynanacak. Ankara Demirspor’un  Silivirispor deplasmanında geçireceği ilk maçlarda, Sakaryaspor ise  Erzurum B.Ş.B. .’un konuğu olacak. Bu müsabakaların rövanşı da 18 Mayıs Pazartesi günü, bu kez Ankara Demirspor ile Sakaryaspor’un sahasında sahnelenecek.
Eğer eşitlik bozulmazsa
Bu iki maç sonrası galibiyetler eşitse, ikili averaja bakılacak ve rakip sahada daha çok gol atan takım finale çıkacak. Eğer eşitlik yine bozulmazsa, ikinci maçın ardından 15’er dakikalık uzatmalar oynanacak. Yine eşitlik olursa bu kez penaltılara geçilecek.
Final maçı tarafsız sahada
İki maç üzerinden yapılacak olan ilk turda üstünlük sağlayan iki takım finale çıkacak. Bu iki ekibin final randevusu ise elemeli ve tarafsız sahada olacak. Tarihi ve adresi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenecek olan final maçını kazanan takım Spor Toto 2nci Lige çıkacak.
 Dünkü Orhangazi maçında Sakaryaspor’un yanında olan Tatangalar, Bursa yolculuğu öncesi Geyve Cezaevi’ne uğrayarak, taraftarın sevilen ismi Gökhan Alparslan Yıldız’ı ziyaret ettiler.
--- 
Önermesi bizden!
Play-Off’ta taraftara büyük iş düşüyor.
Kombine: Sezon başından bu yana verilen büyük emeklerden sonra direk şampiyonluğu kaçırıp umudunu Play-Off’lara bırakan Sakaryaspor’da yine en büyük görev taraftara düşecek. Bugüne kadar acısıyla-tatlısıyla yıllardır sevdalarının peşinden koşan taraftarın, yine fedakarlık yapmaları bekleniyor. Buna göre taraftarların Play-Off maçlarında da tribünleri doldurmaları beklenirken, sezon başında verilen kombinelerin geçerli olmayacağı biliniyor.
Fiyatlar: Kombine biletlerin sadece lig maçlarında geçerli olması nedeniyle hükmünü yitireceği Play-Off’lardaki maç biletlerinin de zamlı olması bekleniyor. Bu konuda gazetemizi arayan çok sayıda taraftar, yönetimin Play-Off’a özel yeni bir fiyat tarifesi belirlemesi gerektiğini ve gazete olarak bu öneriyi yazmamızı istedi. Bizde sorumlu yayıncılık gereği üzerimize düşeni yapıyor ve taraftarın bu zam isteğini yönetime iletiyoruz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar