Kocaeli ve Bolu yolcusu


U-16 Gençler Ligi’nde grup maçlarının ardından, Play-Off maçları da sona erdi
Kocaeli ve Bolu yolcusu
U-16 Gençler Play-Off A Grubu Şampiyonu Erenlerspor  ilimizi Kocaeli’nde, Play-Off B Grubu şampiyonu Sapanca Akademispor ise Bolu’da temsil edecek.
Averajla şampiyon
2014-15 U-16 Gençler Ligi, önceki gün oynanan Play-Off Grup maçları ile sona erdi.  Play-Off A Grubu’nda yer alan Erenlerspor, rakiplerini geride bırakarak şampiyon oldu. Yıldırımspor’u ikili averajda geçen Erenlerspor,  21-24 Mayıs tarihleri arasında ilimizi, Kocaeli’nde yapılacak Türkiye U-16 Gençler 1.Kademe maçlarında temsil edecek.  Erenlerspor’un rakipleri İstanbul’dan Çamlıcaspor ve Halkalı Taştepespor, Bursa’dan Merinosspor ve Bağlarbaşı ve Edirne’den DSİspor.
Adapazarı’nı geçtiler
Ufuk Yüzücü antrenörlüğünde altyapıda Sakarya Amatör Futbolu’na damga vuran Sapanca Akademispor Takımı, Play-Off Grubu’nda Adapazarıspor’u geçerek şampiyon tamamladı. Sapanca Akademispor, 21-24 Mayıs tarihleri arasında Bolu’da yapılacak olan Türkiye U-16 Gençler 1.Kademe Şampiyonası’nda İstanbul’dan Bahçelievler Olimpikspor ve Çeliktepespor, Kocaeli’nden Derince Birlik ve Hacı Hızır Şafak, Zonguldak’tan Karadeniz Ereğli Belediyespor takımı karşısında başarı arayacak.
Erenlerspor Ertuğrul, Mesut, M.Can Mirsat, Ekrem, Burak, Ferhat, Talha (Onur, Samet (Recep), Mert (Atakan) ve Kemal  , Burak, Hasan ve Cemal‘li kadrosuyla U-16 Gençler’de şampiyonluk sevinci yaşadı.
 

Yorum Gönder

0 Yorumlar