Bir el uzat Sakarya


Bir el uzat Sakarya
Türkiye’nin en başarılı kulüplerinden biri Pamukova Karate Spor Kulübü oldu.
Faal kulüpler
Türkiye Kulüpler Karate Şampiyonası, geçtiğimiz hafta Bursa’nın Gemlik İlçesi’nde yapıldı.  İlimizin faal karate branşına sahip tüm spor kulüpleri şampiyonaya katılırken, şampiyonada ilimizden tek derece alan Pamukova Karate Spor Kulübü oldu.
İstanbul’a yenildiler
Avrupa Bölgeler (Kulüpler) Şampiyonası’na gidecek olan kulüpleri belirlemek için yapılan Türkiye Kulüpler Şampiyonası’nda Pamukova Karate Spor Kulübü, ilk turda Ankara Kulübü’nü 3-1 yendi. İkinci turda çok kuvvetli olan İstanbul Büyükşehir Belediye Takımı’na 3-0 yenildi.
3ncü oldular
Üçüncülük maçlarına çıkmaya hak kazanan kulübümüz ilk tur üçüncülük maçında Bursa Büyükşehir Belediye Takımı’nı 3-2,  üçüncülük ikinci tur maçında İstanbul Arslan Spor Kulübü’nü 3-1, üçüncülük üçüncü tur maçında Gaziantep Kulübü’nü 3-2 yenerek üçüncülük final maçına çıkmaya hak kazandı.
Erzurum’u yendiler
Üçüncülük final maçında Erzurum
Kulübü ile karşılaşan çok çekişmeli geçen maçı Pamuk Karate Spor Kulübümüz 3-2 yenerek Avrupa Bölgeler (kulüpler) Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı.
Sahip çıkılsın: Bir çok ilde birçok spor kulübü yüksek bütçeler ile başarılar kazanırken, mütevazi kadrosu ve kendi bütçesi ile bu başarıyı yakalayan Pamukovalı sporculara tüm Sakarya’nın sahip çıkması lazım. Bu ili, bu ülkeyi temsil etmeye hak kazanan sporcularımız, eğer maddi sorunları aşarsa 5-7 Haziran tarihlerinde Fransa’nın Paris Kenti’nde yapılacak olan Avrupa Bölgeler (kulüpler) Şampiyonası’na gidecek.
Eşit değildi: Pamukova Karate Antrenörü Seçkin Küçükseller; “Sporcularımız müthiş bir mücadele ile başarı kazandılar. Kendi olanaklarımız ile gittiğimiz Türkiye Şampiyonası’nda alınan başarı ilimizin başarısıdır. Çoğu ilin sporcuları bir çok kamu, özel kuruluşu, belediyeyi arkasına alarak turnuvaya katıldı. Eşit şartlarda bile mücadele edemedik. Ancak her şeyin maddi destek olmadığını sporcularım aldığı başarı ile gösterdi” dedi.
Hak ettiler: Küçükseller; “Bu kulüp Pamukova’nın ve Sakarya’nın kulübüdür. Tüm kurumlar ve belediyeler sporcularımıza sahip çıkarak, bizleri Avrupa Bölgeler Şampiyonası’na göndermelidir. Bizleri yalnız bırakmayan Pamukova Belediye Başkanımız Cevat  Keser’den ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’ndan ve diğer şehrimiz büyüklerinden yardımlarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Gönder

0 Yorumlar