Kupanın finalistleri


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlık Kupası müsabakalarında yarı final heyecanı önceki akşam yaşandı
          Çaykışla penaltılarla güldü
          Karapürçek 3-1 kazandı
Kupanın finalistleri
İlk maçta skoru penaltılar belirlerken, gergin geçen ikinci randevunun galibi son dakikalarda netleşti.
         1nci Amatör Ligi ilk iki sırada bitiren 8 takımın yer aldığı Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Kupasında yarı final maçları önceki akşam Erenler Sentetik Sahada oynandı. Akşamın açılışını Çaykışlaspor ile Ferizli Karadenizspor yaptı. 7 as oyuncusundan yoksun bir şekilde çıktığı maçın 6ncı dakikasında golü bulan Çaykışla, ilk yarıyı önde bitirdi. 55’te 10 kişi kalan Ferizli ekibi, 64’te Salih’in 25 metreden gönderdiği füze ile eşitliği buldu ve normal süre 1-1 bitince penaltılara geçildi. Çaykışla ilk 5 penaltıyı gole çevirirken, Ferizli ekibinden Nadir sevindirdi ancak kaptan ve kulüp başkanı olan Osman Abdi autu gördü. Abdullah’ın kullandığı penaltıyı da kaleci kurtarınca Çaykışla maçı 5-2 kazandı.
         Yarı finalin ikinci maçında Karapürçekspor ile Hendek Akovaspor sahadaydı. İlk yarısı 1-1 ile geçilen maçın ikinci yarısı süperdi. Her iki takımın da gol aradığı ikinci yarıda 2 kırmızı çıktı. Maçın beraberlikle biteceği anlarda sahne alan Fatih, Karapürçekspor’u öne geçirdi. 88’de gelen bu gol maçın skoru olacak diye düşünülüyordu ki hakem 4 dakikalık uzatmaları işaret etti. Dakikalar 90+3’ü gösterdiğinde ise futbolcular birbirine girdi ve her iki takımdan birer oyuncu kırmızı kart gördü. Bir dakika sonra da Akova korner kullandı. Aynı takımın kalecisi de korner atışında rakip sahadaydı. Topu kapan Fatih, takımının 3ncü golünü boş kaleye attı ve Karapürçeksporu finale taşıdı.  
---
Çaykışla: 5-Ferizli Karadeniz: 2
Hakemler: Gökhan Kahyacık*** Mustafa Kaymur*** Cihan Çelik***
Çaykışlaspor: Volkan**** Ö.Faruk*** Emre Bademli*** (İrfan**), Ümithan*** Berat*** Can*** Taha*** (Haktan**), Berkay*** Hüseyin*** (Sercan**), Burak*** Tugay***
Antrenör: Kadir Şirin
Ferizli Karadenizspor: Yunus Emre*** Remzi** Salih** Oğuz** Emrah** Osman** Ali Rıza (K.Kart), Semih** Abdullah** Emre** (M.Ali**), A.Baki** (Nadir**)
Antrenör: Kazım Korur
Goller: Dk.6 Can (Penaltılar: Tugay, Berkay, Berat, Ümithan) (Çaykışlaspor), Dk. 64 Salih (Penaltılar: Nadir) (Ferizli Karadenizspor)
Kırmızı Kart: Dk.55 A.Rıza (Ferizli Karadeniz)
---
Karapürçek: 3-Hendek Akova: 1
Hakemler: Mustafa Aldemir*** Barış Görgün** Gökhan Tezgel**
Karapürçekspor: Şenol** Taner (K.Kart), Ersin** (Kadir**), Ozan** Recep** Ersin** Burak** Fatih** Alpaslan** Hakan** Fatih**
Antrenör: Veysel Kılıçkan
Hendek Akovaspor: Çetin** Y.Selim** (Muhsin**), Berker** Ömer** Serkan (K.Kart), S.Sırrı** Muhammed** Fırat** (Engin**), İlkay** Yunus Emre** Semih** (Hasan**)
Antrenör: Ali Kemal Yener
Goller: Dk.26 Serkan (Hendek Akovaspor), Dk.44 Ersin, Dk.88-90+4 Fatih (Karapürçekspor)

Kırmızı Kartlar: Dk.90+3 Taner (Karapürçekspor), Dk.90+3 Serkan (Hendek Akova)

Yorum Gönder

0 Yorumlar