Şampiyon yine Hendek


Yıldız Kızlar Voleybol Ligi önceki akşam sona erdi. Kupanın adresi bir kez daha değişmedi 
         Şampiyon yine Hendek
Atatürk Spor Salonundaki formalite maçında Hızırtepe Özenspor’a yenilen Yeni Hendekspor, buna rağmen şampiyon olmayı başardı.
         Son karşılaşma 3-0     
Birbirinden zevkli maçların sahnelendiği Yıldız Kızlar Voleybol Ligi, önceki akşam Atatürk Spor Salonunda sahnelenen son müsabakalar ile birlikte tamamlandı. Voleybol İl Temsilciliğinin organize ettiği ligin şampiyonluğunu, küçük kızlarda da büyük kupayı alan Yeni Hendekspor oldu. Son randevusunda Hızırtepe Özenspor ile karşılaşan Hendekli kızlar, 25-23, 25-9 ve 26-24’lük setlerle rakiplerine 3-0 yenildiler ancak buna rağmen şampiyon oldular. Son yıllarda Voleybol’a damga vuran Yeni Hendek, ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı kazandı.
         Ödülleri teslim edildi
Son müsabakaların ardından düzenlenen törende dereceye giren takımların ödülleri verildi. Buna göre şampiyon takım Yeni Hendekspor, ikinci Hızırtepe Özenspor ve üçüncü Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü, kupalarını teslim aldılar. Tebrikleri kabul eden kızlar, törenin ardından da bir araya gelerek, Antrenörleri ve aileleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Son maçta karşı karşıya gelen Hızırtepe Özenspor ile Yeni Hendekspor’un kızları, dostluk tablosu çizdiler.
Şampiyon Yeni Hendek, kupalarına bir yenisini daha ekledi.
Üçüncü olan Atatürk İlköğretim Okulu Spor kulübünün kupasını, Salon Amiri Halit Açık verdi.
Voleybol İl Temsilcisi Fethi Ayav, şampiyon olan Yeni Hendekspor’un kupasını teslim ederek   başarı dileklerinde bulundu. 
A Takımın Antrenörü İdris Demir, Yıldız kızlarla öz çekim yaparak şampiyonluğun mutluluğunu fotoğrafladı.

İkinci olan Hızırtepe Özen, kupasını Voleybol Hakem Derneği yöneticisi Mehmet Ürkmez’den aldı. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar