Pamukova Umutlandı


Pamukova 7 bitirdi.


Pamukovaspor , evinde Lider Hendek Akovaspor’u dağıttı.

Pamukova Umutlandı

Kaptan Tuncay Gökçe önderliğindeki Pamukovaspor, Özkan’ın golleri ile rakibini yıkarken, sahanın yıldızı ise İ.Umut’tu.
1nci Amatör Lig A Grubunda haftanın en önemli müsabakası dün Pamukova Atatürk Stadında oynandı. Harun Pekyürek, Burak Kılıç İsmail Mişe’nin yönettiği maça Ev sahibi ekip, grupta 3ncü, Hendek Akovaspor ise lider olarak çıktı. Son haftalardaki başarılı performansı ile dikkat çeken Pamukovaspor, kendi saha ve seyircisi önünde Hendek Akovaspor karşısında başarı aradı. Hüseyin Çeroğlu başkanlığında Tuncay Gökçe kaptanlığında, ligin zirvesindeki Hendek Akovaspor’u konuk eden Mavi-Beyazlılar, güçlü rakipleri ile başa baş bir futbol sergilediler. Maça konuk ekip hızlı başladı. İlkay Hendke Akovaspor’u 1-0 öne geçirdi. Ancak konuk ekip gol sevinci yaşamadan kalesinde gol gördü. Özkan 2nci dakikada Pamukovaspor’un golünü kaydetti. Mavi-Beyazlı ekibin süper forveti 15 ve 16ncı dakikada 2 gol daha atarak takımını 3-1 öne geçirdi. Maçın ikinci yarısına da Pamukovaspor hızlı başladı. Özkan skoru 4-1’e tşaıyan golü kaydederken , sahanın Yıldızı İ.Umut  ard arda attığı gollerle Pamukovaspor’u 6-1 öne geçiren golü kaydetti.  Özkan’ın yerine oyuna giren Sinan skoru 7-1 yaptı. Müsabakayı 7-1 kazanan Pamukovaspor, zirve umutlarını sürdürdü. 

Pamukovaspor: 7 Hendek Akovaspor: 1
Stat: Pamukova Atatürk
Hakemler: Harun Pekyürek, Burak Kılıç İsmail Mişe
Pamukovaspor: Musa**, Fahri*** , Adem*** , Tuncay****, Abdullah***, İ.Umut ****, Hamdi***, İlker Tıkız****, Enes **** , Özkan**** (Sinan**), Oğuzhan***,
Antrenör: Hüseyin Çeroğlu
Hendek Akovaspor: Çetin ?, Muhsin*, Duhan  ? (Beytullah ? )  ,  Ömer*, Serkan*, Selim*, Muhammed ? (Engin ?) , Yusuf*, İlkay * Y.Emre*, Semih  ? (Selim Bilgiçli ? )
Antrenör: Ali Kemal Yener
Goller: Dk. 1 İlkay ( Hendek Akovaspor) Dk.2, 15 ,16 , 51 Özkan, Dk. 55 ,77 İ.Umut , Dk. 79 Sinan (Pamukovaspor)


Yorum Gönder

0 Yorumlar