Kamp bugün başlıyor


Berat Çetinkaya GERİ DÖNÜYOR
Açıklıyoruz: Sakaryaspor Yönetimi’nin sır gibi sakladığı stoper transferini açıklıyoruz. Bir süredir stoper konusunda arayışta olan ve haftalardır İnegölspor’lu Semih Durmuş’u alacağı konuşulan yönetim, sağ gösterip, sol vurdu. Buna göre yönetimin aslında Sakaryaspor’un eski futbolcusu Berat Çetinkaya ile temasta olduğu ortaya çıktı. Altyapıdan yetiştikten sonra yıllarca A Takım’da başarıyla forma giyen Sakaryalı Berat, 2012 yılında Beşiktaş’a gitmişti. 
Oldu gibi: Beşiktaş’ta idmanlara çıktıktan sonra Adana Demirspor’a kiralık verilen tecrübeli futbolcu, ardından Kahramanmaraş Belediyespor’da forma giydi. Son olarak Sarıyerspor’da top koşturan Berat Çetinkaya ile her konuda anlaştığı öğrenilen yönetimin, bonservis konusunu da çözmek üzere olduğu edinilen bilgiler arasında. Berat’ın bugün başlayacak olan Antalya kampının kadrosuna dahil edilip-edilmeyeceği henüz net değil.
Artık iş ciddiye bindi. Teknik Direktör Ercümend Coşkundere ve ekibini zor bir dönem bekliyor
Kamp bugün başlıyor
15 Ocak’a kadar Antalya’da çalışacak olan Sakaryaspor’un ikinci yarıdaki kadrosu şekillenecek.
     Tesislerden otobüsle
Spor Toto 3ncü Lig’deki temsilcimiz Sakaryaspor’da ikinci yarı hazırlıklarında sıra geldi ikinci etaba. 24-29 Aralık tarihleri arasında Rüstemler Tesisleri’nde gerçekleştirilen ilk etap çalışmalarını kondisyona dayalı idmanlarla değerlendiren Sakaryaspor’da artık iş ciddiye bindi. 2-15 Ocak tarihleri arasında Antalya/Belek’te bulunan Arcadia Otel’de devre arası kampı yapacak olan temsilcimizin ikinci yarıdaki kadrosu, bu dönem de şekillenmiş olacak. Bugün saat 07.00’de Rüstemler Tesisleri’nde toplanacak olan futbolcular, saat 07.30’da Antalya’nın yolunu tutacaklar.
Kadroda kimler var?
Antalya’da toplanma saatinin 15.30 olarak açıklandığı Sakaryaspor’daki bazı futbolcuların, özel araçları ile otele gidecekleri öğrenildi. Bu arada Teknik Direktör Ercümend Coşkundere’nin, 29 Aralık’taki son idmanın ardından açıkladığı kamp kadrosunda şu isimler yer aldı; Cüneyt Çelik, Hüseyin Bilge, Uğur Er, Burak Hacıeyüpoğlu, Levent Demiray, Burak Bekaroğlu, Aykut Duran, Cihan Çimen, Burak Göksel, Özgür Kedikli, Mert Sarı, Sertaç Eren, Abdülkadir Akyıldız, Hamza Ok, Volkan Çekiç, Gökhan Yazıcı, Hakan Toker, Canberk Özdemir, Arda Saltan, Çağrı Görür, Erhan Tatlıdil, Kaan Korkmaz, Furat Koç, Gökhan Şen ve Hacı Ömer Doğru.
---
Hazırlık randevuları
Teknik Direktör Ercümend Coşkundere’nin, Sakaryaspor’un ikinci yarıdaki kadrosunu şekillendireceği Antalya kampında yapılacak hazırlık maçları hafta sonu başlayacak. Buna göre 4 Ocak’ta Ümraniyespor ile karşılaşacak olan Yeşil-Siyahlılar, 8 Ocak’ta Derince Belediye, 11 Ocak’ta Payas Belediye ve 14 Ocak’ta Tuzlaspor ile karşı karşıya gelecekler. Ercümend Hoca, bu maçlarda tüm oyuncularına görev vereceğini açıklamıştı. Bu arada kiralık gönderileceklerin de bu kamp döneminde belli olması bekleniyor.

    

Yorum Gönder

0 Yorumlar