Sakarya Milli İradenin Yanında


Sakarya Milli İradenin Yanında
 
Resmin Büyüğünü Görmek İçin Tıklayınız
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türk-İş ziyaretinde yer alan Başkan Toçoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımız, Sakarya'nın ve Sakaryalıların her zaman özel bir yere sahip olduklarını belirttiler. Biz de şehrimizin demokrasiye, Başbakanına, Cumhurbaşkanına, milli iradeye sahip çıkmaya devam edeceğini arz ettik” dedi.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türk-İş Genel Başkanlığı ziyaretinde yer aldı. Ankara’da gerçekleşen ziyaret ile ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımız bugün Türk-İş'i ziyaret etti. Sayın Cumhurbaşkanımızın Türk-İş ziyaretinde hazır bulunduk. Sayın Cumhurbaşkanımız sizlere çok selam gönderdi. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sakarya'da yürütülen çalışmalar hakkında bilgi arz ettik” ifadelerine yer verdi.
Sakarya Özel Bir ŞehirBaşkan Zeki Toçoğlu açıklamalarının devamında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sakarya’ya müjde verdiğini de ifade ederek, “Sayın Cumhurbaşkanımız, Sakarya'nın ve Sakaryalıların her zaman özel bir yere sahip olduklarını belirttiler. Ayrıca bir müjdeyi daha sizlerle paylaşmak istiyorum; Sayın Cumhurbaşkanımız inşallah 2015 yılında Sakarya'ya geleceklerinin müjdesini verdiler. Cumhurbaşkanımıza arz ettik; Sakarya demokrasiye, Başbakanına, Cumhurbaşkanına, milli iradeye sahip çıkmaya devam edecektir” dedi.
 

Yorum Gönder

0 Yorumlar