Serdivanda Adaylığını açıkladı


Kayabaş’tan gövde gösterisi
7 aralık Pazar günü yapılacak olan MHP Serdivan İlçe Başkanlığı için Adnan Kayabaş, adaylığını resmen açıkladı. Kayabaş’ın adaylığını açıkladığı toplantıya çok sayıda partili katıldı.

MHP Serdivan İlçe Kongresi yaklaşırken, Sakarya Ülkü Ocakları Eski Başkanı Adnan Kayabaş, parti ilçe binasında düzenlediği basın toplantısında adaylığını resmen duyurdu. Kayabaş’ın adaylık açıklamasına, Nazım Kırdemr, Zeynel Asal, Aydoğan Aslan, Ömür Çakar, çok sayıda Meclis üyesi ve partili de katıldı.

Kayabaş, yaptığı açıklamada, bir bayram havasında geçmesini umduğu MHP Serdivan İlçe Kongresi sürecinde, bu bayrak yarışında kendisinin de var olduğunu söylemek adına, adaylığını açıkladığını söyledi. 1994 yılından bu zamana kadar her geçen gün büyüyen ve Sakarya’nın siyasi gündemini belirleyen bir teşkilata başkan adayı olmanın şimdiden sorumluluğunu omuzlarında hissettiğini kaydeden Kayabaş, “Geçmişte onur duyarak yapmış olduğum Ülkü Ocakları Başkanlığı, Yönetim Kurulu Üyeliği, Serdivan Belediye Meclis Üyeliği, Sakarya Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği ve halen devam eden şehrimizin saygın kurumlarından birinde yapmış olduğum üst düzey yöneticilikten edindiğim tecrübe, özgüven ve insan ilişkileri konusundaki birikimlerimizle, Milliyetçi Hareket Partisine layıkı ile hizmet edebileceğime inanarak ve arkadaşlarımızın desteği ile bu yola başkoyduk” dedi.

Son yapılan yerel seçimlerde Sakaryalıların, MHP’yi ana muhalefet ile görevlendirdiğine işaret eden Kayabaş, “MHP’nin halen mevcut 9 belediye meclis üyesi arkadaşımızın arkasında güçlü bir teşkilatın varlığını hissettirebilmek ve milletimizin bize olan güvenini boşa olmadığını gösterebilmek, eski, yeni, küskün ayrımı yapmadan büyük partili arkadaşlarımızı kucaklayarak, mevcut başkanımız Sayın Sema Balaban hanımefendi başta olmak üzere, 1994 yılından bugüne  görev yapmış bütün başkan ve yönetim kurulu üyelerimize sevgi ve saygı ile herkesin özlediği teşkilat yapısını oluşturabilmek önceliğimizdir” diye konuştu.

Adnan Kayabaş, “Bu vesile ile 7 Aralık 2014 Pazar günü yapılacak olan MHP Serdivan İlçe Kongresinin teşkilatımıza, ilçemize, Sakaryamıza ve Yüce Türk Milletine hayırlı uğurlu olmasını diliyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Ülkücü hareket için bu göreve talibim” Adnan Kayabaş adaylığını resmen açıkladı
MHP Serdivan İlçe kongresine adım adım yaklaşılırken, Adnan Kayabaş ilçe başkanlığına adaylığını resmen açıkladı. 
Kayabaş’ın adaylık açıklamasına Nazım Kırdemir, Zeynel Asal, Aydogan Aslan, Ömür Çakar ve çok sayıda belediye meclis üyesi destek amaçlı katıldı.
“Kimsenin ülkücü harekete küsme şansı yok”
MHP Serdivan İlçe Başkanlığına adaylığını resmen açıklayan Adnan Kayabaş konuşmasında, “Kimsenin ülkücü harekete küsme şansı yoktur. Ben, onun veya bunun için değil, ülkücü hareket için bu göreve talibim” dedi.


Yorum Gönder

0 Yorumlar