Dev Adamlar İTÜ’yü Devirdi


Büyükşehir 83 – İTÜ 67
Dev Adamlar İTÜ’yü Devirdi
Basketbol 2. Ligi 8. Hafta programı kapsamında İTÜ ile karşılaşan Büyükşehir, müsabakandan 83–67’lik galibiyetle ayrıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 2. Ligi 8. Hafta programı kapsamında İTÜ Spor Kulübü Basketbol Takımı ile karşılaştı. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi Vali Hüseyin Avni Coş, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu’nun yanı sıra çok sayıda spor sever ilgi ile takip etti.

Taraftardan muhteşem destek
Karşılaşmaya Hadi Özdemir, Yiğitcan Turna, Franlin Louis Hassell, Melih Yıldız ve Melih Sevda beşi ile başlayan Büyükşehir Basket, çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk çeyreğini beş sayı farkla, 22-17 önde kapattı. Maçın ikinci çeyreğinden itibaren rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Büyükşehir, devreyi 42-28’lik üstünlükle kapattı. İkinci yarıda da rakibine farkı kapatma şansı vermeyen Büyükşehir Basket, 3. çeyreği 57-47, karşılaşmayı 83–67’lik galibiyetle bitirdi. Büyükşehir’in en skorer oyuncusu 16 sayıyla Melih Sevda oldu.


Yorum Gönder

0 Yorumlar