Çin’den Destek Verdi


Sakaryaspor üst üste 5. galibiyetini aldı
Başkan Toçoğlu Çin’den Destek Verdi
Başkan Toçoğlu, Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler, Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı’nın programlarına katılmak üzere gittiği Çin’den Sakaryaspor’a maç öncesi ve sonrasında böyle destek verdi: “Bugün takımımızın Bergama ile maçı var. Teknik ekibimize ve sporcularımıza başarılar diliyorum. Takımımız Bergama'yı 2-0 mağlup etmiş. Tüm teknik ekibimizi ve sporcularımızı kutluyorum. Destek yine her zamanki gibi muhteşemmiş. Çin'den şehrimize, Sakaryasporumuza, taraftarımıza selam olsun.”
                                                                                                                           
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler, Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı’nın (UCLG-MEWA) bir dizi programına katılmak üzere gittiği Çin’den Sakaryaspor’a destek mesajları verdi. Maç öncesinde sosyal medya hesabından takıma başarı dileklerini ileten Başkan Toçoğlu, “Çin’e vardık. Ama gönlümüz Sakarya’da, Sakaryasporla. Bugün takımımızın Bergama ile maçı var. Teknik ekibimize ve sporcularımıza başarılar diliyorum. Taraftarımızın da muhteşem desteğiyle takımının yanında olacağına inanıyorum. Haydi Sakarya, haydi Sakaryaspor! Mutlu haberler bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Çin’den selam olsun

Sakaryaspor’un güzel bir oyunla 2-0 galip geldiği Bergama maçının ardından da sosyal medya üzerinden takımı tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şu ifadeleri kullandı: “Sakaryaspor’umuzdan güzel bir haber aldık. Takımımız Bergama'yı 2-0 mağlup etmiş. Tüm teknik ekibimizi ve sporcularımızı kutluyorum. Destek yine her zamanki gibi muhteşemmiş. Çin'den şehrimize, Sakaryasporumuza, taraftarımıza selam olsun. Puan farkı da her geçen hafta yükseliyor. Birlik ve beraberliğimiz devam ettiği sürece daha güzel günler göreceğiz. Tebrikler Sakaryaspor.”

Yorum Gönder

0 Yorumlar